Associacions amb les que col·laborem


Notícies
Excavació Arqueològica al jaciment de Pleistocè del Barranc de la Boella (La Canonja, Tarragona)

Excavació Arqueològica al jaciment de Pleistocè del Barranc de la Boella (La Canonja, Tarragona)

Aquest any, per primer cop, després de 10 anys de treballs arqueològics s’està organitzant l’excavació simultània de dos grans superfícies de 300 m2. Es treballarà al jaciment de Mas de la Boella (Cala 1) i al jaciment de La Mina (Cala 2). El Mas de la Boella presenta una seqüència arqueològica de Pleistocè Inferior i Mig i durant els treballs arqueològics desenvolupats l’any 2007 es va recuperar l’esquelet parcial d’un Mamut (Mammuthus meridionalis). El jaciment de La Mina s’engloba cronològicament al Pleistocè Inferior Final i durant les excavacions dels últims anys s’han detectat diferents nivells arqueològics amb restes faunístiques i lítiques.

Si estàs interessat en participar a la campanya d’excavació arqueològica del jaciment al aire lliure del Barranc de la Boella (La Canonja, Tarragona) no dubtis en contactar amb Josep Vallverdú (jvallverdu@iphes.cat) o Palmira Saladié (psaladie@iphes.cat) directors de les excavacions.  

L’excavació es durà a terme del 2 al 31 de Maig de 2016.

Es treballarà de dilluns a dissabte (fins a mig dia). El diumenge és dia de descans.

L’excavació cobrirà allotjament i manutenció. L’allotjament estarà al municipi de La Canonaja, situat a 2 Kms de la ciutat de Tarragona i a 2 Kms del jaciment.


enviat el 03/02/2016
Associació Catalana de Bioarqueologia - acba@bioarqueologia.cat

- disseny i programació -