Associacions amb les que col·laborem


Notícies
Presentació del Llibre. Les Arrels premedievals de la cuina catalana

PROGRAMA


Benvinguda i presentació.

La bioarqueologia com a eina per a conèixer la cuina del passat.

Videoclips sobre l’alimentació en el paleolític, el neolític, l’edat del
bronze, l’edat de ferro, l’època ibèrica i l’època romana.

Presentació de plats basats en els coneixements de cada època.

La bioarqueologia en el marc global de la gastronomia i com a font
d’inspiració.

Preguntes i debat.

Cloenda.



QUÈ PODRÀS APRENDRE

Què es menjava en cada època anterior a l’edat mitjana.

Què és la bioarqueologia, què aporta a la història de la cuina i com por
ajudar fins i tot a la creativitat gastronòmica.

Exemples de plats basats en el coneixement històric.

L’origen de plats que encara mengem.



A QUI VA DIRIGIT

Persones interessades en la història de l’alimentació.

Persones interessades en l’arqueologia.

Persones interessades en la cuina i la gastronomia.

Periodistes de gastronomia.

Estudiants de cuina.

Estudiants d’arqueologia.



FES LA TEVA INSCRIPCIÓ A LA PRESENTACIÓ

https://fundacioalicia.classonlive.com/webinar/LES-ARRELS-PREMEDIEVALS-DE-LA-CUINA-CATALANA


enviat el 07/11/2020
Associació Catalana de Bioarqueologia - acba@bioarqueologia.cat

- disseny i programació -