PROGRAMA
Benvinguda i presentació.
La bioarqueologia com a eina per a conèixer la cuina del passat.
Videoclips sobre l’alimentació en el paleolític, el neolític, l’edat del
bronze, l’edat de ferro, l’època ibèrica i l’època romana.
Presentació de plats basats en els coneixements de cada època.
La bioarqueologia en el marc global de la gastronomia i com a font
d’inspiració.
Preguntes i debat.
Cloenda.
QUÈ PODRÀS APRENDRE
Què es menjava en cada època anterior a l’edat mitjana.
Què és la bioarqueologia, què aporta a la història de la cuina i com por
ajudar fins i tot a la creativitat gastronòmica.
Exemples de plats basats en el coneixement històric.
L’origen de plats que encara mengem.
A QUI VA DIRIGIT
Persones interessades en la història de l’alimentació.
Persones interessades en l’arqueologia.
Persones interessades en la cuina i la gastronomia.
Periodistes de gastronomia.
Estudiants de cuina.
Estudiants d’arqueologia.
FES LA TEVA INSCRIPCIÓ A LA PRESENTACIÓ
https://fundacioalicia.classon