Associacions amb les que col·laborem


III Reunió Oikos de Bioarqueologia (2015)

 III Reunió Oikos de Bioarqueologia

L’Associació  Catalana de Bioarqueologia i la Universitat de Barcelona organitzen la III Reunió Oikos de Bioarqueologia, que es concep com un espai de trobada per afavorir la circulació  i l’intercanvi de coneixement entre totes les persones que s’interessen per la recerca bioarqueològica i les diverses disciplines que la integren.

La III Reunió Oikos de Bioarqueologia comprèn dues conferències a càrrec de Yolanda Fernandez--Jalvo ("Cuando los fósiles hablan") i Jacobo Morales ("Lydia Zapata: su contribución a la paleobotánica"); i comunicacions lliures obertes a tothom, sempre que estiguin relacionades amb la bioarqueologia.Només s’admet una comunicació com a primer autor per participant inscrit. La llengua oficial és el català, però s’accepten comunicacions en castellà, anglès, i francès.

Els resums de les comunicacions, d’extensió lliure, es publicaran en un volum que es lliurarà a les persones inscrites el mateix dia de la reunió. Si en comptes del resum algú vol publicar, en el mateix volum, un article, aquest tindrà una extensió màxima de 5.000 paraules, amb bibliografia inclosa i 8 figures.

2ª Circular

Butlleta d'inscripció

Plantilla resum

Associació Catalana de Bioarqueologia - acba@bioarqueologia.cat

- disseny i programació -